Magento Commerce

Miljøvenlig emballage
(0 PRODUKT) 0,00 kr
Quick Setting

You're currently on:

Webshop

Webshop

Velkommen til webshoppen hos Field Advice Aps. Webshoppen er åben 24/7 - 365 dage om året, så du kan handle når det passer dig. 

Her kan du i fred og ro samle inspiration og nye ideer til engangsservice og emballage til food to go, take away, street food og food trucks. En stor del af emballageprodukterne er miljøvenlige, bionedbrydelige og kan komposteres efter brug. Læs mere her.

Webshoppen er inddelt i 2 kategorier. En til private og en til virksomheder - virksomheder kræver oprettelse af log in.

Har du brug for vores hjælp, sidder vi klar ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.30 - 15.30. Du kan også bruge vores kontaktformular eller sende en mail på info@fieldadvice.net.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Velkommen hos Field Advice. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

 Fra natur til natur

Field Advice er Skandinaviens ledende leverandør af miljøvenlig emballage til fødevarer. Vores varesortiment omfatter mere end 500 produkter, hvoraf en række er biologisk nedbrydelige og komposterbare.

Vi forhandler naturligvis også konventionelle typer af emballage, så lige meget hvilken emballage I er på udkig efter, kan vi finde en løsning.

Vi tror på, at gode råvarer fortjener en ordentlig indpakning, som er en fryd for øjet såvel som for miljøet. Ring til os og få en snak med en af vores kompetente medarbejdere om jeres specifikke ønsker og krav til emballage.

Har du set vores outlet?

Vi har samlet en masse produkter til rigtig gode priser i vores outlet kategori.                                                     

Her er der mulighed for at gøre et kup. 

Da priserne er helt i bund, er disse også kun gældende så længe lager haves.