Magento Commerce

Miljøvenlig emballage
Quick Setting
(0 PRODUKT) 0,00 kr

You're currently on:

Sponsorater

I Field AdviceApS har vi hjertet med i vores forretning. Vi ønsker at være en aktiv medspiller i udvikling af nye aktiviteter og spændende arrangementer og tiltag. Field Advice støtter hvert år arrangementer og events, hvor fællesskab, netværk, sport og kultur i foreninger eller lokalområder, bidrager til sociale oplevelser og aktiv fritid på tværs af generationer og sociale samfundslag. Vi ønsker at fremme etsocialt ansvar og bæredygtighed for fremtidens skyld. Vores værdier går hånd i hånd med omsorg og ordentlighed overfor dyr, miljø og mennesker.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

 Fra natur til natur

Field Advice er Skandinaviens ledende leverandør af miljøvenlig emballage til fødevarer. Vores varesortiment omfatter mere end 500 produkter, hvoraf en række er biologisk nedbrydelige og komposterbare.

Vi forhandler naturligvis også konventionelle typer af emballage, så lige meget hvilken emballage I er på udkig efter, kan vi finde en løsning.

Vi tror på, at gode råvarer fortjener en ordentlig indpakning, som er en fryd for øjet såvel som for miljøet. Ring til os og få en snak med en af vores kompetente medarbejdere om jeres specifikke ønsker og krav til emballage.

 Vi har fået hedeslag.....

Det samme har vores lagerchef og er gået helt amok.

Der skal gøres plads på lageret til forårets kommende nyheder, og derfor sælges udvalgte produkter til UHØRT lave priser.

I finder alle super tilbudene i vores webshop i deres helt egen Vilde priser kategori.

Men skynd jer - der er begrænset antal af disse produkter.