Magento Commerce

Miljøvenlig emballage
Quick Setting

You're currently on:

Projekter


Hos Field Advice lægger vi vægt på, at hver enkel kunde er unik, og har særlige præferencer og behov til emballage og engangsservice. 

Med mange års erfaring og et stort sortiment kan Field Advice rådgive og præsenterer emballagetyper, der kan bruges på flere forskellige måder afhængig af, hvilken type fødevareemballagen er tiltænkt til. 

Som leverandør af miljøvenlig emballage, har vi et bredt udvalg af produkter af eks. træ, fiber, papir, majsstivelse, palmeblade og bambus til konventionelle plastikprodukter, så du frit kan vælge dit foretrukne materiale.

Se mere i vores katalog her. Du kan selvfølgelig få tryk på en stor del af emballageprodukterne, og vi rådgiver gerne om, hvordan du får en smagfuld emballage, der fremhæver maden, og giver gæsten en unik helhedsoplevelse.


Kontakt os for forslag eller tilbud på levering af emballage til jeres projekt, arrangement, festival eller byfest.

 Fra natur til natur

Field Advice er Skandinaviens ledende leverandør af miljøvenlig emballage til fødevarer. Vores varesortiment omfatter mere end 500 produkter, hvoraf en række er biologisk nedbrydelige og komposterbare.

Vi forhandler naturligvis også konventionelle typer af emballage, så lige meget hvilken emballage I er på udkig efter, kan vi finde en løsning.

Vi tror på, at gode råvarer fortjener en ordentlig indpakning, som er en fryd for øjet såvel som for miljøet. Ring til os og få en snak med en af vores kompetente medarbejdere om jeres specifikke ønsker og krav til emballage.

Har du set vores outlet?

Vi har samlet en masse produkter til rigtig gode priser i vores outlet kategori.                                                     

Her er der mulighed for at gøre et kup. 

Da priserne er helt i bund, er disse også kun gældende så længe lager haves.