Magento Commerce

Miljøvenlig emballage
Quick Setting

You're currently on:

Hos Field Advice lægger vi vægt på, at hver enkel kunde er unik, og har særlige præferencer og behov til emballage og engangsservice. Med mange års erfaring og et stort sortiment kan Field Advice rådgive og præsentere emballagetyper, der kan bruges på flere forskellige måder afhængig af, hvilken type fødevare emballagen er tiltænkt til. Som Skandinaviens førende leverandør af miljøvenlig emballage, har vi et bredt udvalg af produkter af eks. træ, fiber, papir, majsstivelse, palmeblade og bambus til konventionelle plastikprodukter, så du frit kan vælge dit foretrukne materiale. Du kan selvfølgelig få tryk på en stor del af emballageprodukterne og vi rådgiver gerne om, hvordan du får en smagfuld emballage, der fremhæver maden, og øger gæstens helhedsoplevelse.

Kontakt os for forslag eller tilbud på levering af emballage til jeres projekt, arrangement, festival eller byfest.

 Fra natur til natur

Field Advice er Skandinaviens ledende leverandør af miljøvenlig emballage til fødevarer. Vores varesortiment omfatter mere end 500 produkter, hvoraf en række er biologisk nedbrydelige og komposterbare.

Vi forhandler naturligvis også konventionelle typer af emballage, så lige meget hvilken emballage I er på udkig efter, kan vi finde en løsning.

Vi tror på, at gode råvarer fortjener en ordentlig indpakning, som er en fryd for øjet såvel som for miljøet. Ring til os og få en snak med en af vores kompetente medarbejdere om jeres specifikke ønsker og krav til emballage.

Godt nytår.

Vi håber at I alle er kommet godt ind i 2019.                                                                                                             

Vi har lavet lidt ekstra gode tilbud som gælder januar ud. 

Find dem her