Magento Commerce

Miljøvenlig emballage
(0 PRODUKT) 0,00 kr
Quick Setting

You're currently on:

Produkter

Produkter

Vores fokus og kernekompetence er at tilbyde et bredt sortiment af miljøvenlige emballagetyper til food to go og take away. 

Vores emballageprodukter er lavet af naturens materialer og mange af dem er 100% komposterbare og bionedbrydelige. I design og produktudviklingen lægger vi vægt på at emballagen skal holde varen frisk, varm eller kold, være hygiejnisk og friste øjet og få tænderne til at løbe i vand, så kunden får lyst til at købe maden i købssituationen. 

Samtidig har vi øje for at emballagen skal bidrage til at brande afsenderen gennem det visuelle udtryk, struktur og materialevalg.
Forbrugeren vil have madoplevelser i hverdagen, der er nemme, hurtige og bekvemme.

En vigtig del af at kunne give en stærk convenienceløsning er valget af emballage. Samtidig er mange forbrugere miljøbevidste og har fokus på, hvordan emballagen påvirker miljøet, og hvilke forhold emballagen er produceret under. Et transparent vindue i papiremballagen giver kunden mulighed for i købsøjeblikket at danne sig et indtryk af indholdet.

Ud over produkterne i kataloget og på vores webshop har vi en bred portefølje af leverandører, der kan levere specialdesignede emballageemner med logotryk, i større partier.

Vores hjerte banker for miljøet og vi arbejder hver dag for at sikre at vores sortiment af emballageprodukter er miljøvenlige og bæredygtige så de passer på naturen, miljøet og den verden vi færdes i til fælles glæde for vores efterkommere og jordens ressourcer.


Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder for at bruge miljøvenlig emballage i din virksomhed.

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Produkter

 Fra natur til natur

Field Advice er Skandinaviens ledende leverandør af miljøvenlig emballage til fødevarer. Vores varesortiment omfatter mere end 500 produkter, hvoraf en række er biologisk nedbrydelige og komposterbare.

Vi forhandler naturligvis også konventionelle typer af emballage, så lige meget hvilken emballage I er på udkig efter, kan vi finde en løsning.

Vi tror på, at gode råvarer fortjener en ordentlig indpakning, som er en fryd for øjet såvel som for miljøet. Ring til os og få en snak med en af vores kompetente medarbejdere om jeres specifikke ønsker og krav til emballage.

Har du set vores outlet?

Vi har samlet en masse produkter til rigtig gode priser i vores outlet kategori.                                                     

Her er der mulighed for at gøre et kup. 

Da priserne er helt i bund, er disse også kun gældende så længe lager haves.