Magento Commerce

Miljøvenlig emballage
Quick Setting

You're currently on:

Persondatapolitik

Persondatapolitik


Vi videregiver ikke informationer til tredjepart. De data du opgiver, når du handler hos os, betragtes som fortrolige og videregives under ingen omstændigheder.
 
Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Field Advice ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, så du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
 
Bogholderiet har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til vores betalingsudbyder. Field Advice ApS har IKKE adgang til Deres kontooplysninger.
 
Den dataansvarlige er Field Advice ApS.
Som registreret hos Field Advice har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Field Advice via e-mail: info@fieldadvice.net
 
Logning og statistik
Logstatistik bruges i denne butik. Et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, hvilken del af websitet de benytter mm. I vores butik anvendes logstatistik alene med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Logstatistik bruges til at skabe øget brugervenlighed.
Som regel gemmes log-informationer i op til 2 år. Dette gøres for at kunne danne et billede af butikkens besøgsmønster og udvikling over tid.
 
Cookies
Brugen af cookies sker for at sikre dig, at du kan handle komfortabelt hos os. Når du placerer varer i din indkøbsvogn, gemmes denne information i en cookie på din egen computer.
Hvis din browser ikke kan håndtere cookies, eller du har slået dem fra, kan du desværre ikke handle via vores webbutik. 
Du er naturligvis meget velkommen til at foretage din bestilling via e-mail.
 
Hvad er en cookie?
En cookie er en lille datafil, der placeres på din egen computers harddisk. En cookie er ikke et program, og den kan ikke læse eller ødelægge data fra din computer.
Kun det websted, der har placeret en cookie på din harddisk, kan læse cookiens indhold igen. En cookie kan ikke bruges af virus eller lignende til at gøre skade på din computer.
Du kan slette dine cookies på din computer. I Internet Explorer 6.X slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”.

 Fra natur til natur

Field Advice er Skandinaviens ledende leverandør af miljøvenlig emballage til fødevarer. Vores varesortiment omfatter mere end 500 produkter, hvoraf en række er biologisk nedbrydelige og komposterbare.

Vi forhandler naturligvis også konventionelle typer af emballage, så lige meget hvilken emballage I er på udkig efter, kan vi finde en løsning.

Vi tror på, at gode råvarer fortjener en ordentlig indpakning, som er en fryd for øjet såvel som for miljøet. Ring til os og få en snak med en af vores kompetente medarbejdere om jeres specifikke ønsker og krav til emballage.