Magento Commerce

Miljøvenlig emballage
Quick Setting

You're currently on:

Field Advice´s mission er, at give vores kunde et komplet sortiment af miljøvenlig emballage som opfylder alle krav til miljøvenlighed, kvalitet, æstetik og pris.

Field Advice stræber efter at være en attraktiv samarbejdspartner, og er altid åbne for at etablere nye samarbejdsaftaler og partnerskaber på tværs af forsyningskæder og leverandører. Som importør af miljøvenlig emballage stiller vi krav til vores leverandører om, at efterleve gældende lovgivning og regler for certifikater og mærkning af emballage.

Field AdviceAps arbejder målrettet med at tilbyde et stort og varieret sortiment af moderne og innovative emballageløsninger og samtidig sikre, at regler for dokumentation er retvisende, tilgængelig og lever op til gældende standarder. Vi lægger vægt på en høj leveringssikkerhed til en fair pris.

Vi vægter et gensidig og udviklende partnerskab båret på relationer, og ordentlighed i samhandelen.

Hør mere om, hvordan du kan blive samarbejdspartner med os tryg her – kontakt formular

 Fra natur til natur

Field Advice er Skandinaviens ledende leverandør af miljøvenlig emballage til fødevarer. Vores varesortiment omfatter mere end 500 produkter, hvoraf en række er biologisk nedbrydelige og komposterbare.

Vi forhandler naturligvis også konventionelle typer af emballage, så lige meget hvilken emballage I er på udkig efter, kan vi finde en løsning.

Vi tror på, at gode råvarer fortjener en ordentlig indpakning, som er en fryd for øjet såvel som for miljøet. Ring til os og få en snak med en af vores kompetente medarbejdere om jeres specifikke ønsker og krav til emballage.

Har du set vores outlet?

Vi har samlet en masse produkter til rigtig gode priser i vores outlet kategori.                                                     

Her er der mulighed for at gøre et kup. 

Da priserne er helt i bund, er disse også kun gældende så længe lager haves.