Magento Commerce

Miljøvenlig emballage
(0 PRODUKT) 0,00 kr
Quick Setting

You're currently on:

Onboard

Onboard, cruise, trains, bus, Inflight catering disposables: Field Advice, one of Nordic countries leaders in on-board catering disposables mostly environmental friendly, cooperate with you to find best solution for your inflight and on-board catering solutions. Field Advice and partners are a Nordic countries leader in multi-sector catering for environmental friendly disposables. Field Advice er leverandør af et bredt udvalg af fødevareremballage og engangsservice i forbindelse med forplejning på fly, buser, tog eller skib.Emballage er ikke kun emballage, men en oplagt mulighed for at skabe en samlet helheds oplevelse gennem brug af smagfulde, og æstetiske emballageprodukter af høj kvalitet. Helhedsoplevelsen og god funktionalitet giver den unikkegæsteoplevelse, som bidrager til virksomhedens brandværdi fra gæsten går ombord på rejsen. Nytænkning, miljøhensyn, service og kvalitet er en selvfølge, og vi hjælper gerne med at udvikle specialemballager efter deres ønskeog behov.

Field Advice er en Skandinaviens førende leverandør af miljøvenlig og bionedbrydelig emballage, og har gennem mange år være leverandør til flyindustrien, ombord løsninger i og udenfor Europa.

Emballagen kan leveres på kontrakt eller som eksklusivaftale på ønskede destinationer eller cargocentre i hele verdenen. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med, at hæve brandværdien gennem valg af emballage.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

 Fra natur til natur

Field Advice er Skandinaviens ledende leverandør af miljøvenlig emballage til fødevarer. Vores varesortiment omfatter mere end 500 produkter, hvoraf en række er biologisk nedbrydelige og komposterbare.

Vi forhandler naturligvis også konventionelle typer af emballage, så lige meget hvilken emballage I er på udkig efter, kan vi finde en løsning.

Vi tror på, at gode råvarer fortjener en ordentlig indpakning, som er en fryd for øjet såvel som for miljøet. Ring til os og få en snak med en af vores kompetente medarbejdere om jeres specifikke ønsker og krav til emballage.

Godt nytår.

Vi håber at I alle er kommet godt ind i 2019.                                                                                                             

Vi har lavet lidt ekstra gode tilbud som gælder januar ud. 

Find dem her