Magento Commerce

Miljøvenlig emballage
Quick Setting

You're currently on:

Nyhedsbrev

Her informerer vi om nye produkter, gode tilbud og som noget helt nyt, lækre opskrifter. Disse er udarbejdet i samarbejde med vores konsulent Karsten Hansen, der er uddannet kok.

Vi bestræber os på at finde relevant og interessant indhold til glæde for vores kunder og da vi ikke ønsker at overfylde jeres indbakke vil disse blive sendt ud ca. 10-12 gange om året.

Tilmeld dig ved at udfylde nedenstående formular, så går du ikke glip af alle de spændende ting.

Nyhedsbrev


Se arkivet her

 Fra natur til natur

Field Advice er Skandinaviens ledende leverandør af miljøvenlig emballage til fødevarer. Vores varesortiment omfatter mere end 500 produkter, hvoraf en række er biologisk nedbrydelige og komposterbare.

Vi forhandler naturligvis også konventionelle typer af emballage, så lige meget hvilken emballage I er på udkig efter, kan vi finde en løsning.

Vi tror på, at gode råvarer fortjener en ordentlig indpakning, som er en fryd for øjet såvel som for miljøet. Ring til os og få en snak med en af vores kompetente medarbejdere om jeres specifikke ønsker og krav til emballage.

Field Advice deltager på Foodexpo 2018.

Fra den 18-20 marts er vi at finde på stand nr. E4017 på Foodexpo i Herning.
Da vi alle er at finde på standen i Herning, er der lukket på kontoret og lageret d. 19 & 20 marts.
Der kan bestilles vare på vores webshop eller på mail - disse vil blive ekspedieret hurtigst muligt når vi kommer retur onsdag d. 21 marts.

Vi glæder os til at se jer på Foodexpo 2018.

Klik på nedenstående link og print din gratis billet. 

FOODEXPO 2018