Magento Commerce

Miljøvenlig emballage
Quick Setting

You're currently on:

Bambus produkter.

Bambus kopper

Vi har dedikeret os til at fremme brugen af bambus papir som et fornyeligt materiale i engangsemballage. Bambus er en plante der tilbyder ubegrænset potentiale for fremtiden. Den tilbyder styrke, bæredygtighed og et grønt alternativ.

De første produkter vi får hjem er kopper lavet af bambus papir, vi forventer at disse kommer på lager i løbet af foråret. De fås både som single wall og double wall, i 8oz og 12oz.

Vi har valgt at starte med kaffekopper, men vil udvide vores sortiment hen over efteråret til at indeholde andre produkter lavet af bambus papir.

FSC Certificeret produkter

En bæredygtig fremtid er vejen frem og derfor har vi fokus på FSC certificerede produkter. I januar 2017 var knap 197 milioner hektar skov FSC certificeret på verdensplan og dette tal er stigende. Når man som forbruger køber FSC mærkede produkter sikrer man sig, at disse kommer fra en skov hvor der ikke bliver fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere. Samtidig sikrer man sig, at dyre- og planteliv bliver beskyttet og at de mennesker, der arbejder i skoven er uddannede og får ordenligt sikkerhedsudstyr og løn. Vores mål er at så mange som muligt af vores produkter af pap, papir og træ skal komme fra disse skove. Vi har derfor valgt at blive FSC certificerede og vil løbende skifte vores ikke FSC certificerede produkter ud med produkter der er FSC certificerede.

Ny træ produkter

Fødevare emballage, fokus på miljø venlig emballage lavet af i træ, baseret for ansvarlige skov forbrug, produkter lavet af naturmaterialer. Produkter sortiment af miljøvenlige emballage og catering engangsartikler er miljøvenlige og altid helt komposterbare.

Design produkter

Bordbrug Bionedbrydelige produkter fremstillet af sukkerrør fibre. Produkter er smukke og miljøvenlige bord med disse naturlige materialer. Uanset om du ønsker den minimalistiske stil med vores serie af sukkerrør produkter, eller du ønsker en mere eksotisk og rustikke tabel ved hjælp af vores produkter er op til dig. Alle de løsninger, vi tilbyder, er smukke og fuldt bæredygtige alternativer til traditionel service.

 

 Fra natur til natur

Field Advice er Skandinaviens ledende leverandør af miljøvenlig emballage til fødevarer. Vores varesortiment omfatter mere end 500 produkter, hvoraf en række er biologisk nedbrydelige og komposterbare.

Vi forhandler naturligvis også konventionelle typer af emballage, så lige meget hvilken emballage I er på udkig efter, kan vi finde en løsning.

Vi tror på, at gode råvarer fortjener en ordentlig indpakning, som er en fryd for øjet såvel som for miljøet. Ring til os og få en snak med en af vores kompetente medarbejdere om jeres specifikke ønsker og krav til emballage.