Magento Commerce

Miljøvenlig emballage
Quick Setting

You're currently on:

FSC Certificeret produkter

En Bæredygtig fremtid er vejen frem og derfor er vores fokus på FSC Certificeret produkter.

Vores produkter, såsom kaffekopper, trævarer og servietter er certificeret.

Kun 10% skov er godkendt eller under FSC program på verdensplan. Vi har fokus på at alle vores produkter skal komme fra disse skove og fra leverandører der tænker på vores natur.

Ny trae product

Fødevare emballage, fokus på miljø venlig emballage lavet af i træ, baseret for ansvarlige skov forbrug, produkter lavet af naturmaterialer.

Produkter sortiment af miljøvenlige emballage og catering engangsartikler er miljøvenlige og altid helt komposterbare.

Design produkter

Bordbrug Bionedbrydelige produkter fremstillet af sukkerrør fibre. Produkter er smukke og miljøvenlige bord med disse naturlige materialer. Uanset om du ønsker den minimalistiske stil med vores serie af sukkerrør produkter, eller du ønsker en mere eksotisk og rustikke tabel ved hjælp af vores produkter er op til dig. Alle de løsninger, vi tilbyder, er smukke og fuldt bæredygtige alternativer til traditionel service.

 Fra natur til natur

Field Advice er Skandinaviens ledende leverandør af miljøvenlig emballage til fødevarer. Vores varesortiment omfatter mere end 500 produkter, hvoraf en række er biologisk nedbrydelige og komposterbare.

Vi forhandler naturligvis også konventionelle typer af emballage, så lige meget hvilken emballage I er på udkig efter, kan vi finde en løsning.

Vi tror på, at gode råvarer fortjener en ordentlig indpakning, som er en fryd for øjet såvel som for miljøet. Ring til os og få en snak med en af vores kompetente medarbejdere om jeres specifikke ønsker og krav til emballage.

Godt nytår.

Vi håber at I alle er kommet godt ind i 2019.                                                                                                             

Vi har lavet lidt ekstra gode tilbud som gælder januar ud. 

Find dem her